Read More Read More
BODY&
MIND
Bel ons op

06-28931843

Massagesalon en wellness BaiMint Spa in Nootdorp

 

BaiMint Spa & Wellness in Nootdorp

Bent u op zoek naar een Thaise massagesalon of een wellness binnen Nootdorp en omgeving? Dan is BaiMint Spa de goede oplossing voor uw zoektocht. Met diverse traditionele Thai massages en wellness center heeft u alles onder 1 dak. Dankzij de fijne ligging tussen Rijswijk en Den Haag, kunt u ons gemakkelijk bereiken met het openbaar vervoer. 

 

Massagebehandelingen

In onze massagesalon in Nootdorp bieden wij diverse massages en wellness behandelingen aan. Als u lichamelijke klachten heeft, kunnen wij diverse massages aanbieden.
Heeft u de laatste tijd veel stress door uw werk of merkt u dat u een verkeerde houding aanneemt in uw werkstoel? U krijgt rugklachten die steeds erger wordt? Bij BaiMint Spa bieden wij diverse oplossingen voor. Met onze
traditionele Thai massage wordt uw lichaam en geest in balans gebracht door de authentieke technieken dat wel 2500 jaar oud is. Voor een soortgelijke massagetherapie kunt u kiezen voor een Thaise oliemassage in Rijswijk. Hierbij wordt veel gebruik gemaakt van essentiële oliën die uw zintuigen, uw geest en uw lichaam weer in balans brengt. Onze Balinese massage is een zeer unieke massage afkomstig van de exotische Indonesië. Het is een zachte vorm van de traditionele Thaise massage, gecombineerd met de Thaise oliemassage. Door de oliën en de massage komt u op een unieke wijze weer tot rust.

Voor een ontspannende massage met warmte elementen, raden wij u onze hot stone massage aan. Door de hete stenen krijgt u een kalmerend effect op uw zenuwstelsel. Heeft u behoefte aan een warme massage met heerlijke kruiden die uw huid zuivert? Met een heerlijke kruidenstempelmassage van BaiMint Spa zult u een ontspannen en activerende massage krijgen met traditionele oosterse kruiden.

Ons massagesalon geeft ook sportmassages met als doel om uw lichamelijke conditie te verbeteren en het verbeteren van de doorbloeding en stofwisseling. Heeft u liever geen Thaise massage, maar wilt u wel uw nek-, rug- en schouderspieren losser hebben? Wij bieden u een nek-, rug- en schoudermassage voor uw pijnklachten te verlichten of zelfs te verhelpen. Om uw lichaam verder te verwennen, wordt een gezichtsmassage ook aangeraden na de nek-, rug- en schoudermassage. En met de kers op de taart, een heerlijke voetenmassage door onze professionele masseuses. Voetmassage wordt vaak ook reflexzone therapie genoemd en dit is een alternatieve geneeswijze die het natuurlijk genezingsproces van het lichaam activeert.

Tijdens de zwangerschap is het fijn om rugpijn, zwangerschapshoofdpijn en lichamelijke klachten te voorkomen. Met onze speciale zwangerschapsmassage zal de zwangerschap minder zwaar aanvoelen en wordt de doorbloeding verbetert. Met als gevolg dat er meer zuurstof en voedingsstoffen beschikbaar komen voor zowel de moeder als het kind.

Verder geven wij ook op aanvraag in onze Wellness center een professionele pedicure en manicure.

Afspraak maken voor een massage in Nootdorp?

Heeft u interesse in een massage of heeft u vragen over onze massagesalon of wellness in Nootdorp en omgeving Den Haag? U kunt gerust contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer 06-28931843. Ook kunt u via dit telefoonnummer vrijblijvende informatie bij ons aanvragen voor persoonlijk advies. Wij helpen u graag met onze professionele achtergrond. Wilt u langskomen in onze massagesalon in Nootdorp? Het is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, zie onze contactpagina voor meer informatie.