BODY&
MIND
Bel ons op

06-28931843

Zwangerschapsmassage

 

Zwangerschapsmassage

Wij bieden een Zwangerschapsmassage aan voor alle zwangere vrouwen die willen ontspannen en genieten door middel van een massage. Een zwangerschapsmassage zorgt ervoor dat zwangerschapskwalen zullen verminderen. De massage is erop gericht misselijkheid te verminderen en je lichamelijk fitter te laten voelen. Ook kan de massage rugpijn, zwangerschapshoofdpijn, lichamelijke klachten, geestelijke en emotionele spanningen verlichten. De massage verbetert de doorbloeding, waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen beschikbaar komen voor zowel moeder als kind.

 

Waarom een zwangerschapsmassage?

Tijdens de periode dat u zwanger bent, ervaart u invloed van zwangerschapshormonen waardoor uw gewrichten soepeler worden. Het gewicht van uw buik zorgt ervoor dat de spieren in uw rug en benen harder moeten werken. Het is daarom ook niet fout om uzelf extra rust te geven tijdens deze periode. Toch merken wij dat dit vaak lastig is. Als hier ook nog werkstress bij komt kijken, is een zwangerschapsmassage ideaal voor u. Even een momentje om te ontspannen en uw lichaam weer op te laden. 

Wij raden deze vorm van massage aan omdat de andere vormen van massage niet goed voor u kunnen zijn. Bijvoorbeeld bij onze Tradionele Thaise massage wordt gebruikt gemaakt drukpunten. Ook warmte massages zoals onze hot stone massage en kruidenstempelmassage worden afgeraden.

 

Voordelen van een zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage kan vele voordelen voor u hebben. We zullen de belangrijkste voordelen hieronder bespreken:

  • De massage biedt een goede manier van ontspanning van lichaam en geest
  • Het kan klachten in de rug en benen verminderen
  • Vermindert de aanmaak van stresshormonen
  • Kan voor een verbeterd humeur zorgen
  • Kan uw nachtrust verbeteren

De zwangerschapsmassage biedt niet alleen vele voordelen voor u. Ook de baby profiteert mee van de massage. Dit komt omdat er bij de massage uw doorbloeding zal verbeteren. Hierdoor komen er meer zuurstof en voedingsstoffen beschikbaar. Wanneer u vaker bewust tijd vrij maakt voor ontspanning, kan dit u helpen in de periode dat u zwanger bent en zelfs bij de bevalling.

 

Afspraak maken voor een zwangerschapsmassage?

Heeft u interesse in een zwangerschapsmassage of heeft u vragen over de werkwijze van een zwangerschapsmassage? U kunt gerust contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer 06-28931843. Ook kunt u via dit telefoonnummer vrijblijvende informatie bij ons aanvragen voor persoonlijk advies. Wij helpen u graag met onze professionele achtergrond. Wilt u langskomen in onze massagesalon? Het is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, zie onze contactpagina voor meer informatie.