BODY&
MIND
Bel ons op

06-28931843

Voetmassage

 

Voetmassage

Een andere vorm van massage die wij aanbieden bij BaiMint Spa is de voetmassage. Deze massage staat ook wel bekend als reflexzone therapie en voetreflex massage. Uw voeten hebben het soms zwaar te verduren, we leggen er dagelijks aardig wat kilometers mee af. Bij voetreflex massage gaat men ervan uit dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met plaatsen op uw voetzolen. Bent u geïnteresseerd in een voetmassage en wilt u weten wat een reflexzone therapie nou precies is? Lees dan verder.

 

Voetreflex massage en reflexzonetherapie

Onder uw voeten bevinden zich reflexzones. Hier komen ook de begrippen reflex massage en reflexzone therapie vandaan. Deze reflexzones staan in verbinding met de rest van uw lichaam. Dit zijn bijvoorbeeld uw organen, maar ook beenderen, spieren en weefsel. De reflexzone therapie is gebaseerd op een eeuwenoude Thaise methode, waarbij ervan wordt gegaan dat uw lichaam en geest 1 geheel zijn. 

Wanneer u niet fit bent, is de kans groot dat u last krijgt van pijn en ziektes. Door de reflexzones onder uw voeten te stimuleren bij de voetreflexmassage, is het mogelijk dat blokkades in uw lichaam worden verwijderd.  Doordat deze blokkades verwijderd worden, kan er weer energie stromen door uw lichaam, en zal uw lichaam weer in balans kunnen komen.

 

Waarom voetreflex massage?

Ongeacht wat voor soort massage u kiest bij Bai Mint Spa, uw lichaam zal er positief op reageren. Wanneer uw lichaam ontspannen is, heeft dit ook weer een positieve invloed op uw geest. Net zoals bij onze andere behandelingen, zijn er goede redenen om te kiezen voor een voetreflex massage. Zo kan deze massage:

  • Blokkades in uw lichaam verwijderen
  • De doorbloeding van uw lichaam verbeteren
  • Uw nachtrust verbeteren
  • Uw laten ontspannen en stress wegnemen
  • Pijn verminderen

De voetreflexmassage is ook een alternatieve geneeswijze die het natuurlijk genezingsproces en de energiedoorstroming van het lichaam activeert. Bent u geïnteresseerd in massages met genezende werking? Misschien is onze kruidenstempelmassage dan iets voor u.

 

Afspraak maken voor een voetmassage?

Heeft u interesse in een voetmassage of heeft u vragen over de werkwijze van reflexzonetherapie? U kunt gerust contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer 06-28931843. Ook kunt u via dit telefoonnummer vrijblijvende informatie bij ons aanvragen voor persoonlijk advies. Wij helpen u graag met onze professionele achtergrond. Wilt u langskomen in onze massagesalon? Het is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, zie onze contactpagina voor meer informatie.