BODY&
MIND
Bel ons op

06-28931843

Traditionele Thai massage

 

Traditionele Thai massage

Een van de bekendste massages zijn toch wel de Thaise massages. BaiMint Spa geeft dan ook de traditionele Thaise massage. Een traditionele Thaise massage is meer dan alleen een massage. Het stimuleert het hele lichaam en uw geest. Na de traditionele Thaise massage brengt de masseuse uw lichaam en geest weer in balans, waardoor u weer fit en en energiek voelt.

Waar komt de Thaise massage vandaan?

De traditionele Thaise massage is een van oudste geneesmethoden, namelijk 2500 jaar terug. Nog op de dag van vandaag behoort de Thaise massage tot een van belangrijkste onderdeel van de Thaise Medische Traditie. Mede dankzij de positieve effecten op het lichaam en de geest. Het begon 2 eeuwen voor Christus in India en is later door vele Boeddhisten overgenomen naar Thailand. De inwoners van Thailand zagen ziektes als onbalans in het lichaam en geest. Omdat de massage zowel het lichaam als geest in balans zou brengen, gebruikte ze deze techniek om mensen te genezen. Door de spirituele ondersteuning, kruiden en voedingsondersteuning wordt zowel uw geest en uw lichaam bevrijd.

 

Wat is een Thaise massage?

Bij de traditionele Thaise massage wordt het lichaam gemasseerd, gestrekt en gerekt om het lichaam in balans te brengen. Omdat het een mengeling is van diverse Aziatische technieken, zult u deze waarschijnlijk herkennen. In China staan ze bekend om de acupunctuur. Tijdens de massage zoekt de masseuse dezelfde drukpunten op om uw lichaam en geest te genezen. De manier waarop de masseuse u zult rekken, komt overeen met de Yoga houdingen. De traditionele Thaise lichaamsmassage wordt vaak ook Thai Yoga massage genoemd. Er wordt een zachte druk beoefend op uw reflexpunten, waardoor uw aura en uw organen worden gestimuleerd om uw lichaam flexibel te maken. Tijdens onze echte Thaise massage wordt er geen olie gebruikt. Maar wat is het verschil tussen Thaise massage en een olie massage? U kunt ervoor kiezen om een Thaise oliemassage te nemen. Het verschil zit hem in het gebruik van olie. U kunt dus met comfortabele kleding tijdens de echte Thaise massage zitten bij ons. Ook gebeurt de traditionele Thaise massage op een laag stevig bed, matras of vloer in ons massagesalon. Wilt u liever uw spierweefsels soepeler hebben? Dan raden wij onze sportmassage aan. Onze professionals kunnen u helpen met uw spierpijn en eventuele spierblessures voorkomen

Afspraak maken voor een traditionele Thaise massage?

Heeft u interesse in een Thai massage of heeft u vragen over onze Thai massages? U kunt gerust contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer 06-28931843. Ook kunt u via dit telefoonnummer vrijblijvende informatie bij ons aanvragen voor persoonlijk advies. Wij helpen u graag met onze professionele achtergrond. Wilt u langskomen in onze massagesalon? Het is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, zie onze contactpagina voor meer informatie.