BODY&
MIND
Bel ons op

06-28931843

Traditionele Balinese massage

 

Traditionele Balinese massage

Op het eiland Bali in het mooie Indonesië heeft zich een unieke massage ontwikkelt. Vele toeristen over de hele wereld bezoeken dit eiland. Het is steeds populairder geworden in de afgelopen jaren. Bali staat ook bekend als het ‘Eiland van de Goden’. Deze trekpleister heeft een mooie naam opgebouwd en neemt zijn roots mee naar andere landen, onder andere Nederland. BaiMint Spa geeft deze Balinese massages. 

 

Wat is een Balinese massage?

Balinese massage is een combinatie van Indiase massages, Chinese massages en Thaise massages. Deze verschillende technieken vormen samen een harmonische behandeling. 

Met de Balinese massage krijgt u een complete lichaamsbehandeling van uw hoofdhuid tot uw voeten. U krijgt de massagebehandeling op onze massagetafel. Tijdens de massage krijgt u een behandeling met kokosolie en etherische oliën. Dit stimuleert uw geest en lichaam. Voor eigen wensen bedekken wij lichaamsdelen die niet gemasseerd worden, om temperatuur storingen tegen te gaan. Tijdens de Balinese massage door BaiMint Spa voelt u ontspannende strijkingen en krachtige drukpunt stimulaties. De masseuse maakt gebruik van deze technieken om de bloedsomloop en energie te stimuleren over het gehele lichaam. Een alternatief voor de Balinese massage is onze heerlijke Thaise oliemassage. Dit stimuleert zowel het lichaam als de geest.

 

Wat zijn de voordelen van Balinese massages?

Naast dat het de spieren ontspant, helpt het ook om stress te verminderen, stimuleert het de bloedsomloop. En voedt het uw huid en verzacht uw huid door de etherische oliën. Na de Balinese massage voelt u zich weer fit en energievol. Naast de genoemde technieken die de masseuse uitvoert, zal de masseuse ook gebruik maken van enige rektechnieken. Hierdoor zult u zich flexibeler voelen. U zal ook merken dat uw immuunsysteem is verbeterd doordat uw lichaam een detox heeft gehad. 

 

Toepassing Balinese massage

Als u door werk enige stress, slapeloosheid of minder energiek voelt, is de Balinese massage goed voor u. Heeft u last van chronische pijn of spierspanning? Met Balinese massage vermindert u de pijn en spierspanning. U zult merken dat na de Balinese massage, uw problemen verminderd zijn. Naast onze Balinese massage bieden wij ook een heerlijke nek-, rug- en schoudermassage aan.

 

Afspraak maken voor een Balinese massage?

Heeft u interesse in een Balinese massage of heeft u vragen over onze Balinese massages? U kunt gerust contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer 06-28931843. Ook kunt u via dit telefoonnummer vrijblijvende informatie bij ons aanvragen voor persoonlijk advies. Wij helpen u graag met onze professionele achtergrond. Wilt u langskomen in onze massagesalon? Het is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, zie onze contactpagina voor meer informatie.