IN GOEDE
HANDEN
Bel ons op

06-28931843

Thaise oliemassage

 

Thaise oliemassage

De Thaise oliemassage is één van de bekende vormen van massage. De massage zorgt ervoor dat het lichaam en de geest helemaal tot rust komen. De Thaise oliemassage wordt ook vaak aromatherapie genoemd. Dit komt omdat er bij de aromatherapie gebruik wordt gemaakt van essentiële oliën. Bent u geïnteresseerd in aromatherapie? Lees onze pagina dan even door!

Waarom oliemassage

Verwar de aromatherapie niet een met een traditionele Thaise massage. Sommige mensen vinden de traditionele Thaise massage soms pijnlijk en kiezen hierdoor liever eerder voor een Thaise oliemassage. Bij de traditionele Thaise massage worden meer druk oefeningen uitgevoerd. Bij de aromatherapie wordt de huid meer gestreeld. Dit betekent niet dat de massage minder effectief is! De aromatherapie staat er bekend om de bloedsomloop te bevorderen. Zo zal de massage een ontspannend en verfrissend effect geven.

Wanneer Thaise oliemassage?

Wanneer raden wij u een Thaise oliemassage aan? De massage wordt aangeraden bij stressklachten, slapeloosheid en vermoeidheid. Ook bij hoge spierspanningen en spierpijn kunt u goed gebruik maken van een oliemassage. Heeft u veel last van spierpijn of spierspanningen, dan is het mogelijk dat de sportmassage misschien wat voor u is.

De oliemassage voor een goede doorbloeding en kan het helpen bij hoofd, rug en nekklachten. De massage is natuurlijk ook geschikt voor mensen die gewoon graag willen ontspannen. De olie heeft een verzorgende werking voor de huid. Door de olie wordt deze massage ook wel aromatherapie genoemd. Onze Thaise masseuse zal de massage laten voelen als een minivakantie waarbij de stress verdwijnt!

Hoe werkt een oliemassage?

De massage vindt plaats op een originele Thaise massage tafel. U wordt afgeschermd door middel van gordijnen. Tijdens de massage draagt u uw eigen ondergoed of door ons beschikbaar gesteld ondergoed voor eenmalig gebruik. Uiteraard zal u behandeld worden door een goede Thaise masseuse. Vaak worden lange, zachte bewegingen gecombineerd met cirkelvormige bewegingen op de huid. Samen met de olie en de strelende beweging ontstaat het gevoel van ontspanning. U kunt kiezen of de oliemassage zacht of stevig gegeven kan worden. Als u de Thaise oliemassage regelmatig herhaalt, verhoogt dit uiteraard het helende effect voor eventuele klachten. 

Afspraak maken voor Thaise oliemassage?

Heeft u interesse in onze Thaise Oliemassage en wilt u graag een afspraak maken? Of wilt u graag meer informatie over aromatherapie? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen! U kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer 06-28931843. Het is ook mogelijk om informatie bij ons te vragen voor persoonlijk advies. Wilt u langskomen in onze spa? Het is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, zie onze contactpagina voor meer informatie.