BODY&
MIND
Bel ons op

06-28931843

Sportmassage

 

Sportmassage

Als sporter weet u dat uw spieren moet herstellen na het sporten. Het herstelt naast uw spieren, ook uw lichamelijke conditie en voorkomt fysieke klachten. BaiMint Spa doet naast Thaise massages ook sportmassages. Wij weten als geen ander dat lichamelijke balans een grote rol speelt in het dagelijks leven. Bij enige lichamelijke klachten zoals fysieke moeheid, spierpijn of enige blessures, is het lichaam niet meer in balans. 

 

Wat houdt een sportmassage in?

Wij bestrijden de vervelende kenmerken zoals spierpijn, blessures en verzuring van de spieren met onze gepersonaliseerde sportmassages. Wij passen een aantal technieken toe om de lichamelijke conditie te verbeteren. Denk hierbij aan het kneden en strijken van uw spieren om de doorbloeding te bevorderen. Hiermee kunt u enige spierpijn en toekomstige blessures voorkomen. Door op bepaalde drukpunten op uw lichaam te drukken, worden de spieren soepeler en stimuleert dit de afvoer van uw afvalstoffen in uw lichaam. Onze masseuse zal veel kracht zetten op uw spieren, om de spieren en bindweefsel los te maken.

 

Wat voor effect heeft een sportmassage?

Bij een sportmassage wordt er veel druk uitgeoefend op uw spieren. Dit kan op het begin erg vervelend aanvoelen, maar het uiteindelijke resultaat wordt wel beloond. Het kan voorkomen dat uw spieren scheurtjes krijgen en moeten herstellen om te groeien. Het herstellen van uw spieren in het lichaam na sportactiviteiten kunnen wij stimuleren door onze sportmassage. Wij adviseren om tijdens een rustperiode een sportmassage te nemen. Uw lichaam wilt van nature zichzelf herstellen. Wij raden u aan om een sportmassage bij BaiMint Spa te nemen, omdat wij beschikken over ervaren professionals die uitermate goed zijn met sportmassages. 

 

Het is algemeen bekend dat de sportmassage als een zware massage kan worden ervaren, dit komt doordat er veel druk wordt uitgeoefent op uw spieren. Dit maakt de massage overigens wel erg effectief en u hoeft niet iedere week terug te komen om uw spieren te versoepelen. Als u denkt dat deze massage te zwaar is voor u, raden wij een van onze andere behandelingen voor u aan. Heeft u meer behoefte aan een iets zachtere massage? Dan is de Balinese massage zeker een aanrader!

 

Afspraak maken voor een sportmassage?

Heeft u interesse in een sportmassage of heeft u vragen over onze sportmassages of wellness en omgeving Den Haag? U kunt gerust contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer 06-28931843. Ook kunt u via dit telefoonnummer vrijblijvende informatie bij ons aanvragen voor persoonlijk advies. Wij helpen u graag met onze professionele achtergrond. Wilt u langskomen in onze massagesalon? Het is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, zie onze contactpagina voor meer informatie.