BODY&
MIND
Bel ons op

06-28931843

Rug, nek en schoudermassage

 

Rug, nek, schouder massage

Met een kantoorbaan of zware werkomstandigheden komt het vaak voor dat u rug, nek en/of schouder klachten krijgt. Na een rug, nek en/of schouder massage kunt u beter ontspannen. Met onze schouder massage worden de spieren losgemaakt en uw klachten verlicht of zelfs verholpen.

 

Hoofd en schouder massage

Door de vele inspanningen op uw werk, verlangt u wel eens naar een heerlijke massage om uw spieren los te maken. De schouderspieren die verzuren na een lange werkdag, kan u in een vervelende stemming brengen. De verkrampingen in uw bovenlichaam kunnen uitstralen naar het hoofd, met als gevolg dat u hoofdpijnklachten krijgt. Met onze rug-, nek- en schoudermassage zorgt onze masseuse ervoor dat uw spieren ontspannen worden waar nodig is. Uw weefsels en pezen worden door onze massage goed gestimuleerd, met als gevolg dat uw spieren soepeler worden en meer vrijheid krijgen om te bewegen. Met de lichaamsmassage van BaiMint Spa zal het lichaam en uw geest weer in balans gebracht worden. Een heerlijke combinatie met onze rug-, nek-, schoudermassage zijn de gezichtsmassages en onze voetmassages.

 

Wat doen wij tijdens de rug, nek en schouder massage?

Bij ons kunt u kiezen voor een 30 minuten behandeling of een 40 minuten behandeling. Het is een pure ontspanningsmassage met een fijne lichaamsmassage waar de pijn zich bevindt. U kunt voor de behandeling aangeven waar u last van heeft. Hierdoor kan uw masseuse eventueel haar massage aanpassen op uw behoefte. Een stijve schouder is zeer vervelend. Met een heerlijke schouder massage worden beide schouders goed gemasseerd met kneedtechnieken en strijkingen om de doorbloeding te bevorderen. De schouder massage gaat gepaard met een de nek massage. Onze nek massage zorgt ervoor dat u minder snel last zult krijgen van hoofdpijn, door de uitstraling van uw schouderklachten. Net als een stijve schouder, is een stijve nek net zo vervelend. Een goede nek massage is net zo belangrijk als een schouder massage. Hierbij worden er meer strijk technieken uitgevoerd, vanwege de doorbloeding bij uw (slag)ader. Een goede bloedcirculatie is zeer belangrijk voor uw lichaam. Met een heerlijke schouder massage en een nek massage zult u zich weer vrijer voelen. Om het hele plaatje compleet te maken, ontvangt u ook een rugmassage. Dit zorgt ervoor dat uw schouders flexibeler wordt. Hier kan de masseuse wel meer kracht zetten, omdat uw spieren in uw rug vaak wat sterker zijn dan uw nek. Schrik niet, maar geniet ervan. 

 

Doelstelling hoofd en schoudermassage

De schouder massage, nek massage en rug massage zorgt ervoor dat u een betere bloedcirculatie krijgt, doordat de weefsels tussen de spieren en uw pezen soepeler worden. Met een beter bloedcirculatie zal er meer aanvoer van zuurstof naar uw weefsels gaan. U zult zich weer in balans voelen en stressbestendiger zijn. De afvalstoffen zullen beter worden afgevoerd tijdens de nek massage, schouder massage en rug massage en u zult minder pijn ervaren op een langere termijn. 

 

Afspraak maken voor een hoofd en schouder massage?

Heeft u interesse in een Thai massage of heeft u vragen over onze nek massage, rug massage en schouder massage? U kunt gerust contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer 06-28931843. Ook kunt u via dit telefoonnummer vrijblijvende informatie bij ons aanvragen voor persoonlijk advies. Wij helpen u graag met onze professionele achtergrond. Wilt u langskomen in onze massagesalon BiaMint Spa? Het is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, zie onze contactpagina voor meer informatie.