BODY&
MIND
Bel ons op

06-28931843

Massage workshop

 

Massage workshop

Wilt u graag leren hoe u een professionele massage geeft? Of bent u op zoek naar een leuke activiteit om samen met uw partner, vriend of vriendin te doen? Naast dat BaiMint Spa beschikt over diverse behandelingen, bieden wij ook massage workshops aan! 

Massage workshop

Bij deze massage workshop leert u de traditionele Thaise massage technieken. De traditionele Thaise massage staat erom bekend uw hele lichaam en uw geest te stimuleren. De workshop bestaat uit lessen van twee uur, eenmaal per week, gedurende een aantal weken. De workshop is bedoeld voor twee personen. De twee deelnemers leren technieken van de Thaise massage professional en oefenen de technieken op en met elkaar. Na deze workshop bent u in staat een goede massage te geven, bijvoorbeeld aan uw partner of aan vrienden en familie.

Waarom een massage workshop volgen?

De massage workshop bij BaiMint Spa is een leuke activiteit om samen met een vriend of vriendin te doen. Ook is de workshop uitermate geschikt voor partners. Met deze workshop kunt u uw partner echt verrassen! Tijdens de workshop zullen de deelnemers vooral leren om vanuit gevoel, respect en liefde te masseren. Behalve de begeleider is er, in de sfeervol ingerichte massageruimte, verder niemand aanwezig. Hierdoor is het mogelijk voor u om in alle vrijheid en privacy te genieten.

Na onze workshop zullen de twee deelnemers in staat zijn om een complete massage te geven. Ook zullen de deelnemers zich meer verbonden voelen met elkaar en veel hebben geleerd over de massage technieken. De workshop is ook aan te raden aan vrienden en familie. Kortom, een massage workshop volgt u bij BaiMint Spa!

Was u niet op zoek naar een massage workshop? Of wilt u toch liever behandeld worden door één van onze professionals? Wij bieden ook andere behandelingen aan, bijvoorbeeld onze traditionele Thaise lichaamsmassage en traditionele Balinese massage. Ook wellness behandelingen aan zoals manicure en pedicure zijn mogelijk bij BaiMint Spa.

 

Afspraak maken voor een massage workshop?

Heeft u interesse in een massage workshop of wilt u graag meer informatie over de massage workshop? U kunt gerust contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer 06-28931843 om een afspraak te maken. Ook kunt u via dit telefoonnummer vrijblijvende informatie bij ons aanvragen voor persoonlijk advies. Wij helpen u graag met onze professionele achtergrond. Wilt u langskomen in onze massagesalon? Het is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, zie onze contactpagina voor meer informatie.