BODY&
MIND
Bel ons op

06-28931843

Manicure en pedicure

 

Manicure en pedicure

Wij bieden als Wellness ook de mogelijkheid aan om schoonheidsbehandelingen te nemen. U kunt kiezen uit een manicure en/of pedicure te nemen. Bent u het ook zat om lang te moeten wachten voordat u geholpen wordt? Bij BaiMint Spa kunt u direct een afspraak maken om geholpen te worden. Snel en goedkoop, voor de beste manicure en pedicure!

Heeft u nog geen ervaring met manicure en pedicure? Lees dan vooral ons artikel even door. Wij zullen u een hoop duidelijk maken met betrekking tot manicure en pedicure.

 

Wat is manicure?

Wist u al dat het woord manicure afkomstig is vanuit het Latijn? ‘Manus’ staat namelijk voor ‘hand’ en ‘cura’ staat voor ‘zorg’. Letterlijk vertaald betekent dit hand zorg. Onze manicure is een schoonheidsbehandeling voor uw handen en nagels. De dode huidcellen van de natuurlijke nagel worden verwijderd. Een manicure bestaat vooral uit het vijlen van de nagels, vormgeven van de nagelrand en het terugduwen van de nagelriemen. Het toepassen van kunstnagels, gelnagels en acrylnagels wordt ook gezien als een manicure. Tot slot horen massage van de hand en eventuele toepassing van nagellak hierbij. Wij bieden naast manicure ook gezichtsmassage aan.

 

Wat is pedicure?

Mensen besteden vaak veel tijd aan de verzorging van het haar en de huid. Alleen vergeten we vaak onze voeten terwijl deze veel te verduren hebben. Voetverzorging erg belangrijk, vooral wanneer u klachten heeft. Wanneer we praten over een zelfde soort behandeling als de manicure, maar dit toepassen op voeten, heet dit pedicure. Een pedicure is aan te raden als u klachten heeft zoals eelt, likdoorn of ingegroeide nagels. De pedicure kan hierbij zorgen dat deze problemen opgelost worden en dat uw pijn weggaat. Natuurlijk hoeft u niet alleen een pedicure te nemen als u deze klachten heeft. Naast de helende werking zien uw voeten er natuurlijk ook uitermate mooi en verzorgd uit. Heeft u last van klachten aan de voet? Vergeet dan ook zeker niet om onze voetmassage pagina te bekijken!

 

Afspraak maken voor een manicure?

Heeft u interesse in een manicure of heeft u vragen over de werkwijze van een manicure? Of wilt u liever een pedicure? U kunt gerust contact met ons opnemen. Een combinatie van beide is ook mogelijk! U kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer 06-28931843 om een afspraak te maken. Ook kunt u via dit telefoonnummer vrijblijvende informatie bij ons aanvragen voor persoonlijk advies. Wij helpen u graag met onze professionele achtergrond. Wilt u langskomen in onze massagesalon? Het is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, zie onze contactpagina voor meer informatie.