BODY&
MIND
Bel ons op

06-28931843

Kruidenstempel massage

 

Kruidenstempelmassage

Thailand kent vele technieken en vormen van massage. De kruidenstempelmassage is een oude, traditionele manier van masseren, die thuishoort in een Thaise massagesalon. Deze vorm van massage kent vele voordelen voor uw lichaam en geest.  Als u nog niet bekend bent met deze vorm van massage, lees dan vooral door!

 

Wat is een massage met kruidenstempels?

Een kruidenstempelmassage is een massage waarbij gebruik wordt gemaakt van bundeltjes gevuld met kruiden die een reinigende, activerende en ontspannende eigenschap bezitten. Hierdoor worden blokkades losgemaakt. Behalve een zuiverende behandeling voor de huid en het lichaam, is dit ook een zeer ontspannende massage. Dit komt door de toegevoegde warmte van de stempels en de heerlijke geuren die de kruiden verspreiden.

 

Waarom een kruidenstempelmassage?

De kruidenstempelmassage bij Bai Mint zijn zeer ontspannend. Naast dat een massage met kruidenstempels heerlijk is om tot ontspanning te komen, is de kruidenstempelmassage perfect om pijn en spanning weg te halen. Het kan soms voorkomen dat bepaalde pijn en spanning niet met drukpuntmassage of onze overige massages weggenomen kunnen worden. De kruidenstempel is vergelijkbaar met de hot stone massage die wij aanbieden. Deze massage is uitermate ontspannend voor het lichaam en de geest. De warmte en verschillende kruiden hebben verschillende werkingen. Zo kan lavendel zorgen voor rust en ontspanning. En kan bijvoorbeeld rozemarijn krampwerend werken en de doorbloeding van het lichaam bevorderen.

 

Voor wie raden wij een kruidenstempelmassage aan?

Bij BaiMint Spa raden we deze massage aan voor mensen die gespannen of moe zijn. Door de kruiden die wij gebruiken kan er ook op geestelijk vlak nieuwe energie vrijkomen. Deze massage is daarnaast ook erg geschikt wanneer u last heeft van vormen van spierklachten of reuma. U zult ontspannen op een comfortabele massagetafel. Na de kruidenstempelmassage zult u merken dat uw spieren soepeler aanvoelen. Dit komt doordat de kruiden diep doordringen tot het onderliggende weefsel. Het zal een stimulerende werking hebben voor uw lichaam en zorgt voor rust. De kruidenstempelmassage is het meest doordringend van alle massages. Heeft u liever een massage die niet met kruidens en warmte te maken hebben? Misschien is de Traditionele Thaise massage iets voor u.

 

Afspraak maken voor een massage met kruidenstempels?

Heeft u interesse in een kruidenstempelmassage of heeft u vragen over onze kruidenstempelmassages? U kunt gerust contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer 06-28931843. Ook kunt u via dit telefoonnummer vrijblijvende informatie bij ons aanvragen voor persoonlijk advies. Wij helpen u graag met onze professionele achtergrond. Wilt u langskomen in onze massagesalon? Het is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, zie onze contactpagina voor meer informatie.