BODY&
MIND
Bel ons op

06-28931843

Gezichtsmassage

 

Gezichtsmassage BaiMint Spa 

BaiMint Spa weet als geen ander dat een heerlijke gezichtsmassage het verschil maakt met betrekking tot het zelfvertrouwen. Een glimmende, jongere en gezonde huid is wat veel zelfvertrouwen opwekt. Het zou u zelfs een vriendelijke look geven, socialer uitstraling geven en slimmer maken. Deze indicatoren hebben allemaal te maken met een goede gezichtsmassage. 

 

Wat doet een gezichtsmassage?

Een massage laat u ontspannen, maar wat is er zo speciaal aan een gezichtsmassage? Allereerst dat uw gezicht veel drukpunten bevatten die veel invloed hebben op de rest van uw lichaam. Met andere woorden, een goede gezichtsmassage kan de functies binnen in uw lichaam positief veranderen. De masseuse zal met haar aanrakingen op uw gezicht de hormoon oxytocine activeren. Dit hormoon activeert een stofje dat uw hartslag en bloeddruk laat dalen. Er wordt minder adrenaline aangemaakt, met als gevolg dat u zich rustig en comfortabel voelt tijdens de gezichtsmassage. Het voordeel van het hormoon oxytocine is dat het sterker is dan het hormoon dat stress aanmaakt. 

De masseuse zal door middel van strijkingen en kneden uw gezicht verwennen. Door het stressverlagend effect zal uw spijsvertering, zenuwstelsel en ademhaling verbeterd worden. De schadelijke stoffen in uw systeem zullen sneller worden afgevoerd net als bij de andere massages die wij geven. 

 

Voordelen gezichtsmassage

Een gespannen gezicht zorgt ervoor dat uw bloed niet goed naar uw huid kan stromen. Op lange termijn kan dit rimpels en een huidverslapping veroorzaken. De massage verlicht de spanning in uw gezichtsspieren en bevorderd de bloeddoorstroming. Doordat de masseuse uw gezicht kneed en strijkt, wordt uw gezicht ook elastischer. 

U ervaart onze gezichtsmassages op een comfortabele manier. Met subtiele kneepjes en zachte wrijvingen worden de bindweefsels in uw huid gestimuleerd. Het bevorderd de huid om sneller te genezen bij bijvoorbeeld sneetjes of wondje en beschermt tegen infecties. Uw huid krijgt meer zuurstof, dit wordt  doorgevoerd naar de rest van uw lichaam. Immers is uw gezicht uw visitekaartje naar de rest van de wereld. De kwaliteit van uw gezichtshuid bepaalt een groot gedeelte van uw uitstraling. Met de gezichtsmassage van BaiMint Spa wordt uw huid gezonder, fitter en de rest van uw lichaam positiever gestimuleerd. Een goede combinatie met onze gezichtsmassage zijn onze Balinese massages en de rug-, nek-, schouder massage.

 

Afspraak maken voor een heerlijke gezichtsmassage?

Heeft u interesse in een gezichtsmassage of heeft u vragen over ons gezichtsmassage? U kunt gerust contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch contacteren via het telefoonnummer 06-28931843. Ook kunt u via dit telefoonnummer vrijblijvende informatie bij ons aanvragen voor persoonlijk advies. Wij helpen u graag met onze professionele achtergrond. Het is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, zie onze contactpagina voor meer informatie.