BODY&
MIND
Bel ons op

06-28931843

Behandelingen

Onze behandelingen:

Bij BaiMint Spa staan we bekend om onze vele massage behandelingen en wellness treatments. Hieronder ziet u een overzicht met diverse massages. Voor meer informatie kunt op de desbetreffende massage klikken en kijken voor meer informatie. We zien u snel in onze Spa & Wellness!

Traditionele Thaise lichaamsmassage
Traditionele Thaise lichaamsmassage wordt vaak ook Thai Yoga massage genoemd. Tijdens de massage draagt u onze speciale massagekleding. De massage vindt plaats op een originele Thaise massage matras, of een daarvoor geschikt bed afgescheiden door gordijnen. De massage wordt uitgevoerd gebruik makend van de duimen, ellebogen, handpalmen, voeten en knieën. Men volgt hierbij de energiebanen, ook wel Sen lijnen genoemd.

Traditionele Balinese Massage
Onze Balinese massage is een zeer unieke massage afkomstig van het mooie eiland Bali in Indonesië. Het is steeds populairder geworden in de afgelopen jaren. De massage is een combinatie van Indiase, Chinese en Thaise technieken. Het is een volledige lichaamsbehandeling voor uw hoofdhuid tot uw voeten. De Balinese massage stimuleert zowel uw geest als uw lichaam. En het stimuleert uw bloedsomloop en u krijgt er meer energie van. De behandeling is een combinatie van etherische oliën en een heerlijke subtiele massage.

Thaise Oliemassage
Traditionele Thaise Oliemassage wordt vaak ook aromatherapie genoemd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van essentiële oliën. Ook hier volgt men de energie banen. De massage wordt door veel mensen als zeer ontspannen ervaren. Tijdens de massage draagt u uw eigen ondergoed of door ons beschikbaar gesteld ondergoed voor eenmalig gebruik. De massage vindt plaats op een originele Thaise massagetafel, afgescheiden door gordijnen.

Kruidenstempelmassage
Kruidenstempelmassage is een massage met warme kruidenstempels. Dit zijn bundeltjes gevuld met kruiden die een reinigende, activerende en ontspannende eigenschap bezitten. Deze massage is een traditionele oosterse massage. Behalve een zuiveringsbehandeling voor de huid, is dit ook een zeer ontspannende massage dankzij de toegevoegde warmte van de stempels en de heerlijke geuren die de kruiden verspreiden.

Hot stone massage
Een hot stone massage is een ontspanningsmassage waarbij klassieke massagegrepen worden afgewisseld met warme basaltstenen. De warmte van de stenen werkt diep op de spieren in en geven een ongekend ontspannen gevoel. De warmte van de stenen zijn een weldaad voor uw lichaam, vooral bij spierproblemen en rugpijn.

Sportmassage
Sportmassage is het toepassen van een aantal handgrepen op een lichaamsdeel met het doel de lichamelijke conditie te verbeteren, te bestendigen en/of eventuele nadelige gevolgen van een sportbeoefening weg te nemen of deze zo min mogelijk te voelen. Massage geeft verbetering van de doorbloeding en stofwisseling. Het geeft stimulering van de spieractie en afdrijving van vocht. Ook verhardingen in de spieren worden bestreden.

Rug, nek, schouder massage
Door stress, spanningen of veel werken achter de computer kan last van stijfheid in de nek, rug en schouder ontstaan. De rug, nek en schouder massage kan deze klachten verlichten of zelfs verhelpen.

Zwangerschapsmassage
Zwangerschapsmassage is voor alle zwangere vrouwen die ontspannen willen genieten van de zwangerschap en voor wie zwangerschapskwalen wil verminderen. De massage is erop gericht misselijkheid te verminderen en je lichamelijk fitter te voelen. Ook kan de massage rugpijn, zwangerschapshoofdpijn, lichamelijke klachten, geestelijke en emotionele spanningen verlichten. Door deze ontspanning kan de zwangerschap bewuster en intenser ervaren worden. De massage verbetert de doorbloeding, waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen beschikbaar komen voor zowel moeder als kind.

Gezichtsmassage
Naast een lichaamsmassage, zijn wij ook zeer goed in gezichtsmassages. Een gezonde en een jonge huid is wat wij beloven na de gezichtsbehandeling. Het gezicht bevat veel drukpunten dat invloed heeft op uw lichaam. Tijdens de behandeling zult u zich rustig en comfortabel voelen. Dit komt door het hormoon oxytocine wordt geactiveerd. Laat uw huid stralen, want uw gezicht is het visitekaartje.

Voetmassage
Voetmassage wordt vaak ook reflexzone therapie genoemd. Hierbij gaat men er vanuit dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met plaatsen op de voetzolen. De reflexzone therapie verdeelt de voetzool in zones die corresponderen met de organen in het lichaam zoals het hart, de lever etc. en is erop gebaseerd dat door de massage van deze zones blokkades en slechte energiestromen kunnen worden opgeheven. Het is een alternatieve geneeswijze die het natuurlijk genezingsproces en de energiedoorstroming van het lichaam activeert. Bij Thaise voetmassage worden de drukpunten op de voetzool gestimuleerd.

Manicure en pedicure

Wij bieden als Wellness ook de mogelijkheid aan om schoonheidsbehandelingen te nemen. U kunt kiezen uit een manicure en/of pedicure te nemen. De meeste mensen  besteden vaak veel tijd aan de verzorging van het haar en de huid. Alleen vergeten we vaak onze handen en voeten terwijl deze veel te verduren hebben. Bij BaiMint Spa zullen we uw voeten en handen er weer mooi en verzorgd uit laten zien.

Massage workshop
Bij BaiMint Spa kunt u ook een workshop volgen. Bij deze workshop leert u de Thaise massage techniek. De workshop bestaat uit lessen van 2 uur, een maal per week, gedurende een aantal weken. De workshop is gemaakt voor 2 personen. De 2 studenten leren samen met de leraar en oefenen de technieken op en met elkaar. Na deze workshop bent u in staat een goede massage te geven aan vrienden en familie. Voor meer informatie over onze workshop kunt u contact met ons opnemen!