IN GOEDE
HANDEN
Bel ons op

06-28931843

Behandelingen

Traditionele Thaise lichaamsmassage
Traditionele Thaise lichaamsmassage wordt vaak ook Thai Yoga massage genoemd. Tijdens de massage draagt u onze speciale massagekleding. De massage vindt plaats op een originele Thaise massage matras, of een daarvoor geschikt bed afgescheiden door gordijnen. De massage wordt uitgevoerd gebruik makend van de duimen, ellebogen, handpalmen, voeten en knieën. Men volgt hierbij de energiebanen, ook wel Sen lijnen genoemd.

Thaise Oliemassage
Traditionele Thaise Oliemassage wordt vaak ook aromatherapie genoemd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van essentiële oliën. Ook hier volgt men de energie banen. De massage wordt door veel mensen als zeer ontspannen ervaren. Tijdens de massage draagt u uw eigen ondergoed of door ons beschikbaar gesteld ondergoed voor eenmalig gebruik. De massage vindt plaats op een originele Thaise massagetafel, afgescheiden door gordijnen.

Kruidenstempelmassage
Kruidenstempelmassage is een massage met warme kruidenstempels. Dit zijn bundeltjes gevuld met kruiden die een reinigende, activerende en ontspannende eigenschap bezitten. Deze massage is een traditionele oosterse massage. Behalve een zuiveringsbehandeling voor de huid, is dit ook een zeer ontspannende massage dankzij de toegevoegde warmte van de stempels en de heerlijke geuren die de kruiden verspreiden.

Hotstone massage
Een hotstone massage is een ontspanningsmassage waarbij klassieke massagegrepen worden afgewisseld met warme basaltstenen. De warmte van de stenen werkt diep op de spieren in en geven een ongekend ontspannen gevoel. De warmte van de stenen zijn een weldaad voor uw lichaam, vooral bij spierproblemen en rugpijn.

Sportmassage
Sportmassage is het toepassen van een aantal handgrepen op een lichaamsdeel met het doel de lichamelijke conditie te verbeteren, te bestendigen en/of eventuele nadelige gevolgen van een sportbeoefening weg te nemen of deze zo min mogelijk te voelen. Massage geeft verbetering van de doorbloeding en stofwisseling. Het geeft stimulering van de spieractie en afdrijving van vocht. Ook verhardingen in de spieren worden bestreden.

Rug, nek, schouder massage
Door stress, spanningen of veel werken achter de computer kan last van stijfheid in de nek, rug en schouder ontstaan. De rug, nek en schouder massage kan deze klachten verlichten of zelfs verhelpen.

Zwangerschapsmassage
Zwangerschapsmassage is voor alle zwangere vrouwen die ontspannen willen genieten van de zwangerschap en voor wie zwangerschapskwalen wil verminderen. De massage is erop gericht misselijkheid te verminderen en je lichamelijk fitter te voelen. Ook kan de massage rugpijn, zwangerschapshoofdpijn, lichamelijke klachten, geestelijke en emotionele spanningen verlichten. Door deze ontspanning kan de zwangerschap bewuster en intenser ervaren worden. De massage verbetert de doorbloeding, waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen beschikbaar komen voor zowel moeder als kind.

Voetmassage
Voetmassage wordt vaak ook reflexzone therapie genoemd. Hierbij gaat men er vanuit dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met plaatsen op de voetzolen. De reflexzone therapie verdeelt de voetzool in zones die corresponderen met de organen in het lichaam zoals het hart, de lever etc. en is erop gebaseerd dat door de massage van deze zones blokkades en slechte energiestromen kunnen worden opgeheven. Het is een alternatieve geneeswijze die het natuurlijk genezingsproces en de energiedoorstroming van het lichaam activeert. Bij Thaise voetmassage worden de drukpunten op de voetzool gestimuleerd.

Worskhop
Bij BaiMint Spa kunt u ook een workshop volgen. Deze basis workshop Thaise massage techniek omvat lessen van 2 uur, een maal per week, gedurende een aantal weken. De workshop is gemaakt voor 2 personen. De 2 studenten leren samen met de leraar en oefenen op en met elkaar. Na deze basis workshop ben t u in staat een goede massage te geven aan vrienden en familie. Vraagt u naar de mogelijkheden.

Nog meer…
Daarnaast kun u ook bij ons terecht voor Balinese massage, Gezicht massage, Pedicure en Manicure.